Hevring er en dejlig by at bo i, her bor rigtig mange ildsjæle og vi glæder os til at byde nye borgere velkommen til byen.
Her er de huse der er til salg i øjeblikket

En særdeles hyggelig villa beliggende i den smukke landsby Hevring, der er beliggende tæt ved Kattegats Kyst.

Bolig indeh.: Entré med klinkegulv. Badeværelse med gulvvarme. Flot stue med plankegulv, ludloft, rustikke vægge og brændeovn. Køkken med klinkegulv og gulvvarme. Baggang med klinkegulv og udg. til ugenert terrasse.

1 sal: Repos med plankegulv og skabe. Soveværelse med plankegulv. Værelse med plankegulv og smart kvist. Badeværelse med gulvvarme og bruseniche.

Læs mere om boligen her:

https://www.nybolig.dk/villa/8950/voerfaergevej/270141/570

Velkommen til denne hyggelige ejendom beliggende ugeneret lige udenfor Hevring by. Til huset hører ca. 2,9 ha omkringliggende jord som er udlagt som græs, natur og lille skovareal. Her er der virkelig mulighed for at nyde udelivet og hygge sig med venner og familie. Hovedhuset er opdelt i hus og lejlighed. Selve huset står tomt men lejligheden er udlejet. Yderligere kan nævnes mindre godt træhus fra 2009, som er fritliggende lidt væk fra hovedhuset med egen lille indhegnet have og indkørsel med carport. Dette træhus er også udlejet. Til slut kan nævnes yderligere garage/carport og mindre udhus.

Huset indeholder: Entre, badeværelse, godt køkken og lys stue med brændeovn. Endvidere er der lys spisestue med opgang til 1. sal og soveværelse med udgang til overdækket terrasse samt stort værelse/arbejdsværelse som nemt kan opdeles i 2 værelser. 1. sal indeholder Repos/depot samt lyst soveværelse.

Lejligheden indeholder Entre, badeværelse, køkken samt stue og 2 værelser. Der er udgang til græsarealet fra stuen med lille terrasse.

Træhuset indeholder: Stue i åben forbindelse med køkken med udgang til overdækket terrasse og haven. Endvidere er der depotrum, stort lyst badeværelse med klinkegulv samt godt soveværelse.

En rigtig hyggelig ejd. hvor man får rigtig meget for pengene.

Læs mere om boligen her:

https://www.boligone.dk/bolig-1/861-8034-voer-faergevej-9a-hevring?utm_campaign=boligsiden&utm_source=boligsiden_dk&utm_medium=exitlinks