Hevring er en dejlig by at bo i, her bor rigtig mange ildsjæle og vi glæder os til at byde nye borgere velkommen til byen.
Her er de huse der er til salg i øjeblikket

En særdeles hyggelig villa beliggende i den smukke landsby Hevring, der er beliggende tæt ved Kattegats Kyst.

Bolig indeh.: Entré med klinkegulv. Badeværelse med gulvvarme. Flot stue med plankegulv, ludloft, rustikke vægge og brændeovn. Køkken med klinkegulv og gulvvarme. Baggang med klinkegulv og udg. til ugenert terrasse.

1 sal: Repos med plankegulv og skabe. Soveværelse med plankegulv. Værelse med plankegulv og smart kvist. Badeværelse med gulvvarme og bruseniche.

Læs mere om boligen her:

https://www.nybolig.dk/villa/8950/voerfaergevej/270141/570

Hyggligt fristed med udsigt til mark og natur

Velkommen til “Hønsehuset”, et hyggeligt fristed fra den travle hverdag! Her er tale om hyggeligt træhus på “hele” 27 kvadratmeter, med hygge og charme i hver en krog. Huset er beliggende på hyggelig helårsgrund i Hevring, med fint kig over mark og natur. Trods status som helårsbolig, har huset af de nuværende ejere udelukkende været benyttet som fritidshus. For de der ønsker det kan det evt. søges om flex-bolig.   Hevring er en hyggelig plet tæt ved hav og natur i Norddjurs. Byen har et godt lokalt sammenhold og har i sommerperioden masser af aktivitet og liv i form af flere veteranbilstræf, festlige arrangementer og fællesspisning i “Blåhvalen” (lokal hal til festlige arrangementer), forsamlingshuset mv. Få minutters gang fra grunden finder man både hyggelig boldbane, legeplads og ishus. Et hyggeligt sted at tilbringe sin fritid!   Huset indeholder: Entré, bad med brus, samt køkken i åben forbindelse med opholdsrum med sovesofa. En god udnyttelse uden spildplads! Huset har luft til luft varmepumpe og fibernet.  Adgang til huset foregår via hyggelig overdækket veranda hvor kaffen kan nydes med udsigt til mark og have.   Til huset hører desuden integreret udhus samt hyggeligt gæste anneks med ekstra sovepladser. Huset er beliggende på nem og overkommelig grund med god plads til leg og spil.   Et hyggeligt fristed til en pris hvor alle kan være med!
Læs mere om boligen her:

Velkommen til denne hyggelige ejendom beliggende ugeneret lige udenfor Hevring by. Til huset hører ca. 2,9 ha omkringliggende jord som er udlagt som græs, natur og lille skovareal. Her er der virkelig mulighed for at nyde udelivet og hygge sig med venner og familie. Hovedhuset er opdelt i hus og lejlighed. Selve huset står tomt men lejligheden er udlejet. Yderligere kan nævnes mindre godt træhus fra 2009, som er fritliggende lidt væk fra hovedhuset med egen lille indhegnet have og indkørsel med carport. Dette træhus er også udlejet. Til slut kan nævnes yderligere garage/carport og mindre udhus.

Huset indeholder: Entre, badeværelse, godt køkken og lys stue med brændeovn. Endvidere er der lys spisestue med opgang til 1. sal og soveværelse med udgang til overdækket terrasse samt stort værelse/arbejdsværelse som nemt kan opdeles i 2 værelser. 1. sal indeholder Repos/depot samt lyst soveværelse.

Lejligheden indeholder Entre, badeværelse, køkken samt stue og 2 værelser. Der er udgang til græsarealet fra stuen med lille terrasse.

Træhuset indeholder: Stue i åben forbindelse med køkken med udgang til overdækket terrasse og haven. Endvidere er der depotrum, stort lyst badeværelse med klinkegulv samt godt soveværelse.

En rigtig hyggelig ejd. hvor man får rigtig meget for pengene.

Læs mere om boligen her:

https://www.boligone.dk/bolig-1/861-8034-voer-faergevej-9a-hevring?utm_campaign=boligsiden&utm_source=boligsiden_dk&utm_medium=exitlinks